VÅR-REA! MYGGEN ÄR PÅ INGÅNG!

Hur det fungerar

Varför fungerar det?

HappyPatches är klistermärken tillverkade i icke-vävt tyg, behandlade med eterisk citronella och pepparmyntsolja. Vi har använt oss av helt naturliga ingredienser som mygg och fästingar HATAR! Vilket vi älskar.

Istället för att använda sig av gas-maskiner, fläktar, kladdiga papper eller el-racket ville vi på HappyPatches skapa en myggfri miljö utan att behöva offra något annat!

Hur länge håller dem?

De är testade att hålla i upp till 72 timmar men vi rekommenderar att byta ut dem varannan dag för bäst effekt. Om du försluter påsen bör resten hålla till nästa år om du så önskar det! 

Hur används de bäst?

Ta endast ut de klistermärken du använder dig av och förslut påsen igen. Sätt dina HappyPatches på kläder och möbler i din omgivning för att skapa en större myggfri area.

Mitt barn svalde ett klistermärke, vad gör jag?

Då ingredienserna i HappyPatches är helt naturliga och väldigt utspädda är de även helt ogiftiga. Även fast att svälja dem aldrig är bra är det inte farligt och du kan hålla dig lugn. Att hålla utkik i toan under de närmsta dagarna kan vara bra.

Jag får irritationer, vad gör jag?

Vi rekommenderar att sätta dina HappyPatches på kläder och inte direkt på huden. Men skulle irritationer uppstå är det inte farligt, det räcker att tvätta med tvål och vatten.

Över 38,000 nöjda kunder
30 dagars öppet köp
Gratis leverans
Support svarar inom 30 minuter; Mån-Fre